Печат

Абонаментни планове за системна поддръжка

Както за всички предлагани от нас услуги така и за договорите за абонамент за системна поддръжка се предвиждат различни варианти подходящи за Вас. Стандартно нашите планове се разделят на три категории, Базов, Бизнес Flat и Бизнес Full.

При абонамент план Базов е включено за всеки компютър на месечна база:

  • 6 часа IT услуги

  • Конфигурация и поддръжка на максимално 2 устройства за компютри (Принтери, скенери, рутери и т.н.)

  • Фиксирано месечно посещение за профилактика

Калкулирането на цената варира според броя на компютрите, както следва:

44 42 41 40
88

Този тип абонаментен план е препоръчителен за частни лица и малки фирми.

За да Ви гарантираме максимална ефективност от наша страна, с подписването на договор за абонамент план Базов, клиента трябва да е осведомен че публикуваните тарифи са валидни само в случай че компютрите на клиента отговарят на основните изисквания за конфигурация, в обратен случай трябва да се направят необходимите актуализации.

Клиентски компютър

Компютър Сървър

 
O.С. : Microsoft Windows Xp О.С. : Microsoft Windows 2003 или по нова
CPU: 1,6 Ghz CPU: 2,0 Ghz или по нова
Ram: 1 Gb Ram: 2 Gb или по нова
Hdd: 1 gb Hdd: 2 gb свободно място

Абонаментни планове Бизнес Flat и Бизнес Full се препоръчват на средни и големи фирми, калкулирането на цената варира според клиентските изисквания. В този тип поддръжка няма ограничение в часовете за IT услуги, основната характеристика която ги отличава е че при Бизнес Full клиента ще има на негово разположение техническо лице в неговото седалище. За фирми които искат да сключат един от двата типа договори, могат да се обърнат към наш търговски представител за информация и персонална оферта.

В случай на изчерпване на предварително предвидените часове при абонамент тип Базов или клиенти които имат сключен договор за Бизнес Flat или Бизнес Full и имат нужда от екстра услуги, може да се възползват от специалните ни цени на час:

30 70

Общята поддръжка за компютърен клиент с Microsoft Windows, в допълнение само софтуерна помощ за малки рутери,ацес поинти, принтери, скенери и други устройства от общ характер.

Специфичната поддръжка важи за компютърен сървър с Microsoft Windows, компютър клиент с Apple Mac Os и Linux, устройства за мрежиране от по-голямо ниво, допълнително всички устройства изискващи сертификация от производителите.

В общата и специфичната поддръжка,не е включена подръжка на хардуер на принтери, скенери и монитори, в допълнение поддръжка на хардуер и софтуер на компютър сървър с операционна система различна от Microsoft Windows.

Калкулацията на часовете на посещението винаги се закръгля към по-голямата стойност, в случай че посещението е продължило 25, 45 или 59 минути, ще се таксува един час.

Помощта ще бъде направено по следните начини: чрез телефон или отдалечено през компютър, в нашо съоръжение или в помещенията на клиента, договорени предварително. Ако клиентът иска намеса на различно място, ще бъдат таксувани за пътни разходи в съответствие с нашата тарифа, които ще намерите в раздела "Други цени".

(*) Като сървър определяме компютър, който има операционна система от семейството Microsoft Windows Server, за сървъри с други операционни системи трябва да поискате отделна оферта, поискана от наш търговски представител.

Всички цени са без ДДС.